Mod de prezentare | 20 KG |
---|---|
Compozitie/Substanta activa | 20% cupru si 80% sulfat de cupru neutralizat |
Producator | Cerexagri |
Combate activitatea | Patarea rosie, Monilioza fructelor, Basicarea Frunzelor, Rapan, Mana, Alternarioza, Arsura frunzelor, Sfasierea frunzelor |
Plante tratate | Prun, Piersic, Cires, Visin, Mar, Par, Gutui, Tomate, Castraveti, Fasole, Ceapa |
Formulare | WG - granule dispersabile in apa |
Tipuri Aplicare | Pulverizare |
ZEAMA BORDELEZA este un fungicid ce are actiune de contact asupra bolilor foliare si a agentilor patogeni , are actiune preventiva dar si curativa. Pentru obtinerea unui efect bun si de durata a fungicidului este bine ca atunci cand se efectueaza tratamentul, plantele sa fie acoperite cat mai uniform. Fiind micronizat, fungicidul Zeama Bordeleza formeaza imediat o suspensie perfect stabila ce adera mult mai bine pe frunze. Dupa efectuarea tratamentului cu fungicid Zeama Bordeleza producatorul recomanda, un timp de pauza pana la recoltare de 21-28 zile .
Prun, Piersic, Cires, Visin, Mar, Par, Gutui, Tomate, Castraveti, Fasole, Ceapa
Patarea rosie, Monilioza fructelor, Basicarea Frunzelor, Rapan, Mana, Alternarioza, Arsura frunzelor, Sfasierea frunzelor.
Cultura | Agentul patogen | Doza |
Vita de vie | Mana (Plasmopara viticola) | 50 gr in 10 l apa |
Prun | Patarea rosie a frunzelor (Polystigma rubrum), Ciuruirea frunzelor (Stigmina carpophila), Monilioza (Monilinia spp) | 50 gr in 10 l apa |
Piersic | Basicarea frunzelor (Taphrina deformans), Ciuruirea frunzelor (Coryneum beijerinckii), Monilioza (Monilinia spp) | 50 gr in 10 l apa |
Cires, Visin | Patarea frunzelor (Coccomyces hiemalis), Ciuruirea frunzelor (Stigmina carpophila), Monilioza (Monilinia spp) | 50 gr in 10 l apa |
Mar, Par | Rapan (Venturia inaequalis) | 50 gr in 10 l apa |
Tomate | Mana (Phytophtora infestans), Alternarioza (Alternaria solani), Patarea frunzelor (Septoria lycopersici), Patarea pustulara (Alternaria solani) | 50 gr in 8 l apa |
Castraveti | Patarea unghiulara (Pseudomonas lachrymans), Mana (Pseudoperonospora cubensis) | 50 gr in 8 l apa |
Fasole | Arsura comuna (Xanthomonas phaseoli), Arsura aureolara (Pseudomonas phaseolicola) | 50 gr in 8 l apa |