Descriere produs:
Îngrasamânt foliar Samppi Redox, cu aplicare foliara si prin fertigare ce furnizeaza elemente nutritive si asigura calitatea recoltei.
Compozitie SAMPPI REDOX
• Nitrogen (N) 8%
• Fosfor (P) 3%
• Potasiu (K) 3%
• Magneziu (Mg) 2%
• Calciu (Ca) 1%
• Microelemente si compusi auxiliari
Mod de actiune:
SAMPPI este un ingrasamant pentru aplicare foliara sau prin fertigare, recomandat in cadrul tehnologiilor intensive de cultura a cerealelor, porumbului, florii-soarelui, rapitei, sfeclei de zahar, culturilor leguminoase, legumelor, vitei de vie, pomilor fructiferi si a plantelor ornamentale. Este recomandat pentru utilizarea, in special in perioadele in care este dificila absorbtia elementelor nutritive prin intermediul radacinilor (seceta extrema, frig, temperaturi foarte ridicate, conditii improprii de sol, sistem radicular afectat). Aplicarea produsului SAMPPI este importanta si dupa perioadele lungi de ploi care provoaca o ”spalare” a elementelor nutritive din frunze.
Mod de utilizare:
Samppi Redox se poate aplica foliar sau prin fertigare. Aplicarea foliara se face în mod normal de 1-2 ori pe parcursul perioadei de vegetatie, de 3-4 ori pe an la culturile perene. Aplicarea se face întotdeauna în timpul celor mai importante faze de dezvoltare. Repetarea tratamentului la un interval 7-10 zile asigura rezultate optime.
Samppi Redox este recomandat pentru utilizarea în special în perioadele în care este dificila absorbtia elementelor nutritive prin intermediul radacinilor (seceta extrema, frig, temperaturi foarte ridicate, conditii improprii de sol, sistem radicular afectat).
Aplicarea produsului Samppi Redox este importanta si dupa perioade lungi de ploi care provoaca o ”spalare” a elementelor nutritive din frunze. Samppi Redox contine adjuvant care asigura cresterea efectiva a adeziunii solutiei de stropit la suprafata foliara. Proprietatile chimice ale fertilizantului reduc duritatea apei si protejeaza sistemele de picurare împotriva depunerii sedimentelor.
Tehnica de aplicare:
Samppi Redox se aplica în doza de 0,5 l/ha la majoritatea culturilor, doza de 1,0 l/ha la legume si de 1,0-1,5 l/ha la pomi fructiferi. Produsul se aplica înainte de înflorit si în stadiul de buton floral.