Office: +4.0343.566/429 • Fax: +4.0343.566.429

In prezent societatea noastra isi desfasoara activitatea agricola pe o suprafata de 1650 ha, din care pomicultura 35 ha si legumicultura 50 ha incepand din anul 2017. Diferenta fiind cultura mare de cereale ce se cultiva in special cu porumb, sorg, grau, triticale, orz, orzoaica, floarea soarelui, rapita etc.

Activitatea de pomicultura este in continua dezvoltare, in viitorul apropiat vom extinde suprafata actuala de la 35 ha la un numar de aproximativ 70 ha.

Firma detine dotari tehnologice moderne, tractoare si utilaje agricole de ultima generatie, 4 capete tractor Iveco Stralis euro 5 putere 500cp cu semiremorci frigorifice si prelate capacitate 24 tone fiecare, 2 autoutilitare frigo de 3,5 tone.

Intreprinderea noastra are specialisti  in domeniul agriculturii pentru cultura mare, pomicultura, legumicultura  si a transportului intern si international,  precum si in departamentul financiar-contabil, un numar de 20 angajati permanenti, calificati, lucrand in colaborare si cu alti angajati pe perioade sezoniere.

Proiecte:

In anul 2015 Agrototal SRL, a finalizat proiectul european, pe  FEADR, masura 1.2.1, proiect ce a avut in vedere dezvoltarea activitatii proprii prin:

  • achizitie de utilaje performante pentru pomicultura si viticultura
  • achizitie si instalare sisteme de irigat si protectie antigrindina pentru pomicultura.
  • construire spatii de depozitare frigorifice, capacitate de stocare aproximativ 1000 tone legume-fructe.
  • achizitie mijloc de transport.
  • dezvoltarea lantului de magazine proprii agroalimentare.

Proiectul face parte din  dezvoltarea activitatii de pomicultura si viticultura , care consta in infiintarea de  noi plantatii de aproximativ 70 ha. pe un teren agricol in sistem de reconversie cu material saditor pomicol de mare calitate, in sistemul de plantare intensiv si superintensiv.

 

Societatea noastra a demarat un proiect de import-export legume si fructe si alte produse agroalimentare pentru desfacerea pe piata interna cat si externa , in regim en-gros si en-detail, pentru aceasta operatiune infiintand o sucursala a societatii Agrototal SRL in Grecia.

Targetul nostru este de a realiza productii ecologice proprii in pomicultura cat si in sectorul agricol de cultura mare. Procesul in domeniul ecologic este de lunga durata. In sectorul pomicol desfacerea fructelor se face in prezent pe piata interna cat si la export .

Societatea noastra, AGROTOTAL,  colaboreaza cu furnizori-clienti precum: Rompetrol, Cargo, Bio-Terra, Geston, Naturevo, Moderncon,Brise, Bunge,Agricover etc. iar pe piata externa cu Mageragrup Fruitexport – fructe, Megafruit  llc, Federatia RusaMoscova, Belarus Minsk Plooodovit export – fructe , Exim Fruit llc Moscova , Praga – Cehia, export fructe prin intermediari , precum si cu societatea Tsesmellis din Grecia, furnizor de material saditor – pomi fructiferi (mar, cires), Agrototal SRL Import-Export Ioannina Grecia, Comavit It.

Finalizarea proiectului propus va fi un factor important de dezvoltare economica a companiei noastre prin cresterea semnificativa a productiei proprii, marirea volumului  de desfacere, imbunatatirea calitatii produselor obtinute, devenind astfel un  competitor de marca pe piata de produs intern si extern, atat in regim en gross cat si en detail.